De Helpende Hand

Over mij

Pinar

Van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap.

Ik ben Pinar, het gezicht van Kraamzorg De Helpende Hand. Via deze pagina wil ik jullie als toekomstige ouders een beeld geven van wie ik ben. Ik ben 27 jaar jong en woon in Amsterdam. Ik ben half Nederlands, half Turks en hierdoor kan ik me prima bewegen en aanpassen aan multiculturele gezinnen. Ik vind het super leuk om van elke cultuur wat mee te krijgen tijdens mijn werk.

Waarom ben ik kraamverzorgster geworden? Ik geniet enorm van het voldane gevoel dat ik krijg wanneer ik een kraamweek heb afgesloten. De kraamweek is zo intens, je bent 1 week zo dichtbij in het leven van een ander gezin. Je deelt mooie, maar soms ook moeilijke momenten met elkaar. Ik vind het belangrijk dat er een goede klik is tussen ons, zodat uit deze kraamweek een hele mooie en goede ervaring zal ontstaan en ik op deze manier een verschil kan maken.

Ik besef heel goed dat een kindje krijgen heel bijzonder is en zeker niet vanzelfsprekend. Ik ben daarom ook ontzettend dankbaar dat ik in een kwetsbare periode als de kraamweek het vertrouwen krijg om gezinnen te helpen. Mijn doel is om jullie als gezin een goede start te geven en jullie de handvaten te geven om voor jullie kindje te zorgen, waarop we aan het einde van de kraamweek kunnen terugblikken op mooie herinneringen.

 

Educatie & Ervaring

Ik heb de opleiding Kraamverzorgende gevolgd en succesvol afgerond aan het ROC van Amsterdam. Tijdens en na mijn opleiding heb ik werkervaring opgedaan bij een bekend kraambureau in Amsterdam, waarna ik de keuze heb gemaakt om mijn eigen kraamzorgbureau De Helpende Hand op te richten. Om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en jullie als gezin goede en professionele zorg kan bieden, volg ik jaarlijks verschillende scholingen.