De Helpende Hand

Ervaringen

We hebben al vele gezinnen mogen helpen tijdens een van de meest bijzondere periodes in hun leven; de kraamweek. Op deze pagina kunt u lezen wat hun ervaringen zijn geweest met Kraamzorg De Helpende Hand.

 

BEoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 47 reviews)
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ervaringen

Heel erg bedankt

Rated 5 out of 5
18 oktober 2021

Met dank aan Pinar hebben wij een hele fijne kraamweek gehad. Pinar is een fijn gezelschap om om je heen te hebben tijdens deze bijzondere periode. Ze heeft ons goed begeleid en gaf ons ook de ruimte om te leren en uit te rusten

Romy

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
1 oktober 2021

Wij zijn heel blij geweest met Pinar als onze kraamverzorgende, ze luisterde goed naar onze wensen we hoefden nooit te vragen of ze iets wilde doen Pinar weet haarzelf goed op de achtergrond te plaatsen wanneer dat nodig is en dankzij Pinar is de borstvoeding gelukt dit is ons 2e kindje en bij ons eerste kindje met een andere kraamverzorgende ging het helaas niet. Als je opzoek bent naar een actieve gezellige dame die weet wanneer het tijd is voor een leuk gesprek maar ook als het tijd is om te werken zou ik zeker Pinar aanraden

Besma

Flexibele en kundige kraamhulp

Rated 5 out of 5
14 september 2021

Pinar keek goed naar onze wensen en paste haar hulp daarop aan. Ze was gezellig in huis en wist haar kennis goed over te brengen.

Bob

Super flexibele kraamhulp

Rated 5 out of 5
5 september 2021

Vanaf minuut één was het prettig om Pinar in huis te hebben. Ze luistert heel goed naar wat je nodig hebt en past haar zorg daar op aan. Met behulp van Pinar ging de borstvoeding bij gelijk goed en hebben wij nog wat uurtjes kunnen slapen zodra de nachten minder vlot verliepen. Ik zou Pinar zeker aanraden als kraamhulp.

Merle

Amazing Week

Rated 5 out of 5
23 augustus 2021

We had Pinar as our maternity nurse, she speaks good english and is very helpfull. Emma is our first child so everything was new but Pinar was very kind and helpfull also with the breastfeeding. We are glad that we had Pinar as our Maternity nurse you can see that she really loves her job.

Thank you Pinar for all the help

Maria, Erik & Emma

Fijne ervaring

Rated 5 out of 5
16 augustus 2021

Pinar is een top kraamverzorgende, ze zorgt ervoor dat je je rust neemt wat super fijn is als kersverse ouder. Ook heeft Pinar veel geduld en ze is zelfstandig en toont zelf initiatief.

Bedankt voor de fijne kraamweek en wie weet tot ziens

Kim

Vanaf het eerste moment een leuk en competent contact!

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Pinar is proactief, eerlijk en erg sympathiek. Ze geeft een duidelijk beeld van wat er allemaal op je te wachten staat en zal je competent door alle situaties doorheen loodsen.

A.

Deel uw ervaring

Kraamzorg Pinar

Facebook

Op de Facebookpagina van De Helpende Hand kunt u nog meer beoordelingen vinden.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij Kraamzorg De Helpende Hand? Via onderstaande knop kunt u het aanmeldformulier invullen, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.