De Helpende Hand

Over Ons

In tegenstelling tot veel andere kraambureaus willen wij u de kans geven om zelf een kraamverzorgende te kiezen, waarvan u denkt dat diegene het beste past bij uw gezin. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kraamverzorgenden die werkzaam zijn bij Kraamzorg De Helpende Hand. U kunt bij de aanmelding aangeven welke kraamverzorgende uw voorkeur heeft.

 

Pinar

Ik ben Pinar, oprichter van Kraamzorg De Helpende Hand. Ik ben 28 jaar jong en woon in Amsterdam. Ik ben half Nederlands, half Turks en hierdoor kan ik me prima bewegen en aanpassen aan multiculturele gezinnen. Ik vind het super leuk om van elke cultuur wat mee te krijgen tijdens mijn werk.

Waarom ben ik kraamverzorgster geworden? Ik geniet enorm van het voldane gevoel dat ik krijg wanneer ik een kraamweek heb afgesloten. De kraamweek is zo intens, je bent 1 week zo dichtbij in het leven van een ander gezin. Je deelt mooie, maar soms ook moeilijke momenten met elkaar. Ik vind het belangrijk dat er een goede klik is tussen ons, zodat uit deze kraamweek een hele mooie en goede ervaring zal ontstaan en ik op deze manier een verschil kan maken.

Ik besef heel goed dat een kindje krijgen heel bijzonder is en zeker niet vanzelfsprekend. Ik ben daarom ook ontzettend dankbaar dat ik in een kwetsbare periode als de kraamweek het vertrouwen krijg om gezinnen te helpen. Mijn doel is om jullie als gezin een goede start te geven en jullie de handvaten te geven om voor jullie kindje te zorgen, waarop we aan het einde van de kraamweek kunnen terugblikken op mooie herinneringen.

 

het team

Pinar

Pinar

Ik ben Pinar, oprichter van Kraamzorg De Helpende Hand. Ik ben 28 jaar jong en woon in Amsterdam. Ik ben half Nederlands, half Turks en hierdoor kan ik me prima bewegen en aanpassen aan multiculturele gezinnen. Ik vind het super leuk om van elke cultuur wat mee te krijgen tijdens mijn werk. Ik besef heel goed dat een kindje krijgen heel bijzonder is en zeker niet vanzelfsprekend. Ik ben daarom ook ontzettend dankbaar dat ik in een kwetsbare periode als de kraamweek het vertrouwen krijg om gezinnen te helpen. Mijn doel is om jullie als gezin een goede start te geven en jullie de handvaten te geven om voor jullie kindje te zorgen, waarop we aan het einde van de kraamweek kunnen terugblikken op mooie herinneringen.

Najoua

Najoua

Mijn naam is Najoua, ik ben 26 jaar en ik ben moeder van 2 kindjes. Ik ben van Marrokaanse afkomst. In mijn kraamtijd heb ik gezien hoe belangrijk het werk is als kraamverzorgende. Ik besefde me toen dat ik ook die richting op wilde, het is een bijzonder en belangrijk vak! Tijdens de kraamweek zal ik jullie ondersteunen waar nodig, zodat jullie kunnen genieten van jullie kleine wonder. Als er nog meer kinderen aanwezig zijn, zal ik uiteraard ook me aandacht aan hun geven. Ik weet de rust te bewaren in het gezin en zal ervoor zorgen dat er elke dag gezonde maaltijden klaar staan. Ik zou het fijn vinden om bij te dragen aan de borstvoeding indien het jullie wens is borstvoeding te geven natuurlijk. Ik spreek Nederlands, Engels en Berbers en zou het fijn vinden om jullie te ondersteunen tijdens de kraamweek.

Monienke

Monienke

Mijn naam is Monienke en ik ben 26 jaar oud. Ik ben kraamverzorgende geworden omdat het een speciaal en dankbaar beroep is, het op weg helpen en ondersteunen van een gezin in deze prachtige periode geeft mij veel voldoening. Mijn doel is om het gezin te kunnen ontlasten van de op dat moment minder belangrijke dingen zoals het huishouden. Koken en bakken is iets wat ik graag doe dus ik zal jullie naast alle handvatten en ondersteuning voor de verzorging van het nieuwe gezinslid en mama ook graag van een lekkere maaltijd voorzien. De eigenschappen zorgzaamheid en geduld komen handig van pas in mijn werk als kraamverzorgende. Ik ben mij ervan bewust dat ik deel zal nemen in een bijzonder moment in jullie leven als (aanstaande) ouders en zal dan ook mijn uiterste best doen om jullie als gezin zoveel mogelijk te laten genieten van de kraamtijd. Naast Nederlands spreek ik ook Engels. Het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten! Liefs Monienke

Shanesia

Shanesia

Hi aanstaande ouders, ik ben Shanesia & ben moeder van een prachtige zoon. Na een niet fijne kraamweek heb ik besloten dat ik hier verandering in wil brengen. Kraamzorg is echt een geweldige ondersteuning voor kersverse ouders. Van de verzorging van de baby, herstel van moeder tot het bieden van emotionele steun aan het gehele gezin. Ik pas mij graag aan en bied zoveel mogelijk rust. Met professionele zorg en persoonlijke aandacht zorg ik ervoor dat jullie volop kunnen genieten van de eerste bijzondere dagen met jullie baby. Ik sta klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij het geven van borstvoeding, zodat jij en je baby een goede start kunnen maken. Samen zorgen we ervoor dat jullie een mooie borstvoedingservaring hebben. Naast mijn specialiteit in borstvoeding, ben ik ook beschikbaar om te zorgen voor de andere kinderen in het gezin. Ik begrijp hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan de behoeften van alle kinderen, zodat jij als ouder wat extra tijd kunt nemen voor jezelf en de baby. Ik zorg ervoor dat alle kinderen zich geliefd voelen tijdens deze bijzondere periode. Laat je door mij vooral verwennen en ontzorgen tijdens deze bijzondere periode!

Simone

Simone

Beste (aanstaande) ouders, Ik ben Simone en ik ben 24 jaar jong. Ik ben een sociaal en vrolijk persoon en weet goed de rust te bewaren als dat nodig is. Het zijn van een Kraamverzorgende geeft me een goed gevoel, elke week ondersteun ik een ander gezin met andere behoeftes en andere wensen. Ik vind het zelf fijn als er een goede sfeer hangt en dat iedereen zich comfortabel voelt. Tijdens de kraamweek vind ik het belangrijk dat ouders die borstvoeding willen geven zo goed mogelijk worden begeleid zodat er een goede start is met de borstvoeding, ook vind ik het belangrijk om broertjes en zusjes te betrekken bij de kraamweek maar ook om de ouders te ontzien van de drukte van het gezin. Tijdens de kraamweek zal ik ervoor zorgen dat jullie voorzien zijn van een goede lunch en zal ik ook de huishoudelijke taken op me nemen zodat jullie je volledig kunnen richten op het herstel en het leren kennen van de baby. Het lijkt me leuk om jullie te leren kennen tijdens een kennismakingsgesprek! Wie weet tot snel.

Kelly

Kelly

Beste aanstaande ouders, ik ben Kelly, 26 jaar en moeder van 2 prachtige dochters. Ik heb een carrièreswitch gemaakt, nadat ik zelf een fijne ervaring heb gehad tijdens mijn eigen kraamweek. Ik ben erachter gekomen wat een mooi en belangerijk beroep dit is en het geeft me een fijn gevoel om andere gezinnen te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode. Tijdens de kraamweek zal ik jullie wensen respecteren en jullie bijstaan om de borstvoeding te laten slagen, ook zorg ik voor voedzame, warme maaltijden en vind ik het fijn om het hele gezin te betrekken tijdens de kraamweek. Ik weet in deze hectische week goed de rust te bewaren en sta graag voor jullie klaar. Wie weet tot snel!

Ikram

Ikram

Lieve (aanstaande) ouders, mijn naam is Ikram. Ik ben geboren en getogen in Diemen, ik ben een spontane en zorgzame dame. Wat ik het mooiste aan mijn vak vind, is het voldane gevoel na het afsluiten van een kraamweek. Mijn streven is om de borstvoeding te laten slagen en om ervoor te zorgen dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de kraamweek. Ik zal jullie verwennen met lekkere maaltijden en de huishoudelijke taken op me nemen zodat jullie kunnen genieten van jullie wondertje in alle rust. Indien er meerdere kinderen zijn, vind ik het leuk om te spelen met ze. Ik spreek Nederlands, Engels en Berbers. Mochten jullie meer over mij willen weten, geef mij dan op als voorkeur zodat we een kennismakingsgesprek kunnen houden en elkaar beter kunnen leren kennen. Wie weet tot snel !

Cherina

Cherina

Mijn naam is Cherina, 35 jaar en een geboren Amsterdamse. Ik ben moeder van 2 kindjes van 10 en 12 jaar en woon nu 11 jaar in Zaandam. Vijftien jaar geleden was ik begonnen aan de opleiding tot kraamverzorgster. Ik ben er een paar jaar tussenuit geweest en heb toen o.a. op een basisschool gewerkt als onderwijsassistent. Ik heb daarom ook veel ervaring met kinderen. Omdat de kraamzorg mij meer voldoening en waardering geeft en ik het fijn vind voor mensen te zorgen, ben ik weer de kraamzorg in gegaan. Ik weet door mijn ervaringen dat geen bevalling hetzelfde is en iedereen de kraamweek daarom ook anders ervaart. Mijn doel is daarom rust te creëren en jullie te helpen daar waar nodig is. Ik zal jullie ondersteunen, handige tips geven en eraan meedragen dat jullie eerste dagen samen, ontspannen verloopt. Ik begrijp maar al te goed dat sommige van jullie het spannend vinden om een vreemde in huis te hebben, al helemaal zo'n eerste week na de bevalling als jullie elkaar nog aan het ontdekken zijn. Om dit gevoel bij jullie weg te halen, zou ik graag ook kennis met jullie willen maken, eerst kijken of het klikt zodat daar later geen zorgen over zullen ontstaan en we er een fijne kraamweek van zullen maken met mooie herinneringen. Ik kijk daar naar uit. Ik wens jullie in ieder geval voor nu een hele fijne zwangerschap verder, geniet ervan en hopelijk tot snel. Groetjes, Liefs Cherina

Eleni

Eleni

Hallo, ik ben Eleni, moeder van 3 kinderen, 2 jongens van 12 jaar en een jongen van 2 jaar. In het verleden ben ik werkzaam geweest in verschillende branches, allemaal superleuk en leerzaam maar het was niet wat ik echt wilde. Al eerder kwam de gedachte dat ik kraamverzorgende wilde worden op mijn pad, maar ik was zwanger van mij 3e kindje dus het was toen niet de juiste tijd of het moment ervoor om het roer om te gooien. Nu is het moment gelukkig daar! De helpende hand kwam met de advertentie en ik ben er gelijk met heel m’n hart en ziel ingedoken. Ik ben trots op mijzelf dat ik de stap heb genomen en nu deel uit mag maken van het leuke team van de helpende hand. Elke keer is het weer geweldig om aanwezig te mogen zijn bij het meest bijzondere moment van de ouders hun leven: de komst van de baby. Met mijn geduld en rustige persoonlijkheid heb ik alle aandacht voor jullie als kersvers gezin en maken we samen een leuke , leerzaam week van. Hope jullie snel te ontmoeten.

Kimberley

Kimberley

Mijn naam is Kimberley, ik ben 36 jaar en moeder van drie dochters. Ik woon in Amsterdam Noord. Ik kom uit een warm en liefdevolle gezin, waar de zorg voor andere voorop staat. Ik werk al ruim 15 jaar in de zorg met verschillende doelgroepen. Maar mijn einddoel is toch wel het helpen en verzorgen van kersverse ouders en hun pasgeboren baby’s. Mijn moederhart is groot en liefhebbend en dat wil ik delen met jullie. In de kraamweek zal ik met alle liefde helpen en ondersteunen waar het nodig zodat jullie als gezin kunnen genieten en met een goed gevoel terug kunnen kijken naar jullie kraamtijd. Koken is mijn hobby dus jullie voorzien van een lekkere maaltijd , en bij het helpen van het huishouden voel ik mij compleet. Zijn jullie opzoek naar een liefdevolle zorgzaam en behulpzame kraamverzorgster dan bied ik mijzelf aan.

Rukshaar

Rukshaar

Lieve (aanstaande) ouders , mijn naam is Rukshaar en ben 30 jaar. Ik ben moeder van 2 kinderen een jongen van 3 jaar en een meisje van 1 jaar . Ik ben Surinaams-Hindoestaans. Ik heb een lange tijd in de ouderenzorg gewerkt, maar heb toch voor de kraamzorg gekozen. Dat komt mede door mijn eigen kraamtijd. Ik heb mijn kraamtijd heel fijn ervaren. Ik weet dat niet elke bevalling en kraamtijd hetzelfde is, daarom wil ik er in deze periode voor de (aanstaande) ouders zijn om jullie ook een fijne kraamtijd te geven. Ik weet hoe belangrijk moeders het vinden om borstvoeding te geven en dat ze dit spannend vinden om te doen, maar ik zal jullie hierbij helpen om het te laten slagen. Ik spreek Nederlands en Engels.

Sade

Sade

Beste aanstaande ouders, Ik ben Sade en moeder van 3 meiden. Ik ben 30 jaar en ik woon in Amsterdam. Mijn afkomst is Zuid-Amerikaans/ Afrikaans, geboren in Tilburg en opgegroeid in Twente. Bij alle 3 van mijn dochters heb ik een fijne en mooie kraamweek gehad, dit heeft mij gemotiveerd om ook in de kraamzorg te gaan werken en aanstaande ouders te ondersteunen en helpen zodat zij er ook fijn op terug kunnen kijken. Een goede start met je kleine is belangrijk! Graag ondersteun ik bij de borstvoeding en ik vind gezonde voeding essentieel. Ik sta graag in de keuken om heerlijke voedzame gerechten te maken. Tijdens de kraamweek is het ook wel zo fijn om goed te kunnen eten zonder dat moeder of vader zich er druk over hoeft te maken. Ik bewaar graag de rust in het gezin en ondersteun het gehele gezin tijdens de kraamweek. Mochten jullie meer willen weten dan zie ik jullie graag in een zoom meeting!

De Helpende Hand

Kraamzorg vanuit het hart