De Helpende Hand

Over Ons

In tegenstelling tot veel andere kraambureaus willen wij u de kans geven om zelf een kraamverzorgende te kiezen, waarvan u denkt dat diegene het beste past bij uw gezin. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kraamverzorgenden die werkzaam zijn bij Kraamzorg De Helpende Hand. In het aanmeldformulier kunt u aangeven welke kraamverzorgende uw voorkeur heeft.

 

Pinar

Ik ben Pinar, oprichter van Kraamzorg De Helpende Hand. Ik ben 28 jaar jong en woon in Amsterdam. Ik ben half Nederlands, half Turks en hierdoor kan ik me prima bewegen en aanpassen aan multiculturele gezinnen. Ik vind het super leuk om van elke cultuur wat mee te krijgen tijdens mijn werk.

Waarom ben ik kraamverzorgster geworden? Ik geniet enorm van het voldane gevoel dat ik krijg wanneer ik een kraamweek heb afgesloten. De kraamweek is zo intens, je bent 1 week zo dichtbij in het leven van een ander gezin. Je deelt mooie, maar soms ook moeilijke momenten met elkaar. Ik vind het belangrijk dat er een goede klik is tussen ons, zodat uit deze kraamweek een hele mooie en goede ervaring zal ontstaan en ik op deze manier een verschil kan maken.

Ik besef heel goed dat een kindje krijgen heel bijzonder is en zeker niet vanzelfsprekend. Ik ben daarom ook ontzettend dankbaar dat ik in een kwetsbare periode als de kraamweek het vertrouwen krijg om gezinnen te helpen. Mijn doel is om jullie als gezin een goede start te geven en jullie de handvaten te geven om voor jullie kindje te zorgen, waarop we aan het einde van de kraamweek kunnen terugblikken op mooie herinneringen.

 

het team

Pinar

Pinar

Ik ben Pinar, oprichter van Kraamzorg De Helpende Hand. Ik ben 28 jaar jong en woon in Amsterdam. Ik ben half Nederlands, half Turks en hierdoor kan ik me prima bewegen en aanpassen aan multiculturele gezinnen. Ik vind het super leuk om van elke cultuur wat mee te krijgen tijdens mijn werk. Ik besef heel goed dat een kindje krijgen heel bijzonder is en zeker niet vanzelfsprekend. Ik ben daarom ook ontzettend dankbaar dat ik in een kwetsbare periode als de kraamweek het vertrouwen krijg om gezinnen te helpen. Mijn doel is om jullie als gezin een goede start te geven en jullie de handvaten te geven om voor jullie kindje te zorgen, waarop we aan het einde van de kraamweek kunnen terugblikken op mooie herinneringen.

Najoua

Mijn naam is Najoua, ik ben 26 jaar en ik ben moeder van 2 kindjes. Ik ben van Marrokaanse afkomst. In mijn kraamtijd heb ik gezien hoe belangrijk het werk is als kraamverzorgende. Ik besefde me toen dat ik ook die richting op wilde, het is een bijzonder en belangrijk vak! Tijdens de kraamweek zal ik jullie ondersteunen waar nodig, zodat jullie kunnen genieten van jullie kleine wonder. Als er nog meer kinderen aanwezig zijn, zal ik uiteraard ook me aandacht aan hun geven. Ik weet de rust te bewaren in het gezin en zal ervoor zorgen dat er elke dag gezonde maaltijden klaar staan. Ik zou het fijn vinden om bij te dragen aan de borstvoeding indien het jullie wens is borstvoeding te geven natuurlijk. Ik spreek Nederlands, Engels en Berbers en zou het fijn vinden om jullie te ondersteunen tijdens de kraamweek.

Monienke

Monienke

Mijn naam is Monienke en ik ben 26 jaar oud. Ik ben kraamverzorgende geworden omdat het een speciaal en dankbaar beroep is, het op weg helpen en ondersteunen van een gezin in deze prachtige periode geeft mij veel voldoening. Mijn doel is om het gezin te kunnen ontlasten van de op dat moment minder belangrijke dingen zoals het huishouden. Koken en bakken is iets wat ik graag doe dus ik zal jullie naast alle handvatten en ondersteuning voor de verzorging van het nieuwe gezinslid en mama ook graag van een lekkere maaltijd voorzien. De eigenschappen zorgzaamheid en geduld komen handig van pas in mijn werk als kraamverzorgende. Ik ben mij ervan bewust dat ik deel zal nemen in een bijzonder moment in jullie leven als (aanstaande) ouders en zal dan ook mijn uiterste best doen om jullie als gezin zoveel mogelijk te laten genieten van de kraamtijd. Naast Nederlands spreek ik ook Engels. Het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten! Liefs Monienke

Shanesia

Hi Aanstaande ouders, Mijn naam is Shanesia ik ben moeder van een zoon en zou het leuk vinden om jullie te komen ondersteunen tijdens de kraamweek. Ik ben in de kraamzorg gaan werken omdat ik zelf geen fijne kraamweek heb gehad en ik graag een verschil daarin wil kunnen maken voor andere ouders. Graag ondersteun ik jullie met borstvoeding en ontlast ik jullie van het huishouden. Ook draag ik graag bij aan een goede maaltijd en verzorging voor andere gezinsleden om de kraamweek zo fijn mogelijk te maken voor jullie als gezin.

Sterre

Mijn naam is Sterre, ik ben 23 jaar en ben moeder van een dochtertje. Ik spreek Nederlands en Engels. Voordat ik bij Kraamzorg De Helpende Hand aan de slag ging, heb ik gewerkt met ouders en jeugdproblematiek. Ik heb een hele andere kant gekozen qua werkzaamheden, omdat ik tijdens mijn eigen kraamweek ervaarde hoe fijn het was om kraamzorg te ontvangen. Vooral in het begin, omdat alles nieuw was. Het heeft mij geïnspireerd om dit werk te gaan doen en mijn ervaringen te delen met anderen. Ik vind het erg fijn om mijn kennis en vaardigheden in dit werk te delen met jullie en jullie te helpen en te ondersteunen waar dat nodig is. Zodat jullie als ouders rustig kunnen herstellen en kunnen genieten van de eerste dagen met jullie wondertje. De meeste ouders omschrijven mij als een sociaal, geduldig, liefdevol persoon die aandachtig kan luisteren en haar werk met liefde uitvoert. Ik ben blij met de keuze die ik heb gemaakt om dit werk te doen, omdat je erg veel waardering krijgt voor het werk en echt de ouders ondersteunt en heel veel liefde en waardering meekrijgt van de ouders en gezinnen. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ondersteunen in deze mooie periode van jullie leven.

Natalie

Natalie

Mijn naam is Natalie, ik ben 35 jaar en ik heb mezelf laten omscholen naar het allermooiste beroep ooit. Liefde, vertrouwen en rust staan bij mij centraal. Samen creëren wij een bijzondere kraamtijd met een liefdevolle en persoonlijke benadering. Het is belangrijk dat je als gezin terug kan kijken op een fijne kraamtijd en ik hoop daar een onderdeel van te kunnen zijn. Ik spreek Nederlands, Engels en Spaans.

Priscella

Priscella

Hoi (aanstaande) ouders, ik ben Priscella ik ben 35 jaar jong en heb een zoon van 16 jaar, ik heb altijd gewerkt in de ouderenzorg, maar vanaf het moment dat mijn zoon werd geboren, kreeg ik door wat,voor belangerijk beroep een kraamverzorgende heeft. Ik was zelf nog erg jong en onervaren, ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar dankzij mijn kraamverzorgende is alles goed gekomen en kreeg ik ook veel zelfvertrouwen ik kan me dus als geen ander voorstellen hoe jullie je als aanstaande ouders kunnen voelen. Tijdens de kraamweek zal ik jullie ondersteunen in het proces waarna we naderhand hopelijk terug kunnen kijken op een mooie periode. Ik sta jullie graag te woord tijdens een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen. Heel veel liefs, Priscella

Olympia

Olympia

Parents to be, I am Olympia 26 years old and living in Amsterdam. My interest for the maternity profession began when I was a schoolgirl and became a passion during my studies. I did work as as midwife/ maternity nurse in Greece for 2 years and I feel fortunate to be able to guide and support new parents and to help adjust to life with a new baby as well as caring for both physically and emotionally. During the maternity week I will support breastfeeding as an integral part of respectful quality care as well as any other assistance which will be helpful in making this experience as natural and comfortable as possible. Also I would make sure that you as a mother who just gave birth can focus on the recovery and that the family can get used to the new situation. I speak English and Greek fluently. I hope to support you during the maternity week.

Ikram

Ikram

Lieve (aanstaande) ouders, mijn naam is Ikram. Ik ben geboren en getogen in Diemen, ik ben een spontane en zorgzame dame. Wat ik het mooiste aan mijn vak vind, is het voldane gevoel na het afsluiten van een kraamweek. Mijn streven is om de borstvoeding te laten slagen en om ervoor te zorgen dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de kraamweek. Ik zal jullie verwennen met lekkere maaltijden en de huishoudelijke taken op me nemen zodat jullie kunnen genieten van jullie wondertje in alle rust. Indien er meerdere kinderen zijn, vind ik het leuk om te spelen met ze. Ik spreek Nederlands, Engels en Berbers. Mochten jullie meer over mij willen weten, geef mij dan op als voorkeur zodat we een kennismakingsgesprek kunnen houden en elkaar beter kunnen leren kennen. Wie weet tot snel !

Cherina

Cherina

Mijn naam is Cherina, 35 jaar en een geboren Amsterdamse. Ik ben moeder van 2 kindjes van 10 en 12 jaar en woon nu 11 jaar in Zaandam. Vijftien jaar geleden was ik begonnen aan de opleiding tot kraamverzorgster. Ik ben er een paar jaar tussenuit geweest en heb toen o.a. op een basisschool gewerkt als onderwijsassistent. Ik heb daarom ook veel ervaring met kinderen. Omdat de kraamzorg mij meer voldoening en waardering geeft en ik het fijn vind voor mensen te zorgen, ben ik weer de kraamzorg in gegaan. Ik weet door mijn ervaringen dat geen bevalling hetzelfde is en iedereen de kraamweek daarom ook anders ervaart. Mijn doel is daarom rust te creëren en jullie te helpen daar waar nodig is. Ik zal jullie ondersteunen, handige tips geven en eraan meedragen dat jullie eerste dagen samen, ontspannen verloopt. Ik begrijp maar al te goed dat sommige van jullie het spannend vinden om een vreemde in huis te hebben, al helemaal zo'n eerste week na de bevalling als jullie elkaar nog aan het ontdekken zijn. Om dit gevoel bij jullie weg te halen, zou ik graag ook kennis met jullie willen maken, eerst kijken of het klikt zodat daar later geen zorgen over zullen ontstaan en we er een fijne kraamweek van zullen maken met mooie herinneringen. Ik kijk daar naar uit. Ik wens jullie in ieder geval voor nu een hele fijne zwangerschap verder, geniet ervan en hopelijk tot snel. Groetjes, Liefs Cherina

Simone

Simone

Beste (aanstaande) ouders, Ik ben Simone en ik ben 24 jaar jong. Ik ben een sociaal en vrolijk persoon en weet goed de rust te bewaren als dat nodig is. Het zijn van een Kraamverzorgende geeft me een goed gevoel, elke week ondersteun ik een ander gezin met andere behoeftes en andere wensen. Ik vind het zelf fijn als er een goede sfeer hangt en dat iedereen zich comfortabel voelt. Tijdens de kraamweek vind ik het belangrijk dat ouders die borstvoeding willen geven zo goed mogelijk worden begeleid zodat er een goede start is met de borstvoeding, ook vind ik het belangrijk om broertjes en zusjes te betrekken bij de kraamweek maar ook om de ouders te ontzien van de drukte van het gezin. Tijdens de kraamweek zal ik ervoor zorgen dat jullie voorzien zijn van een goede lunch en zal ik ook de huishoudelijke taken op me nemen zodat jullie je volledig kunnen richten op het herstel en het leren kennen van de baby. Het lijkt me leuk om jullie te leren kennen tijdens een kennismakingsgesprek! Wie weet tot snel.

De Helpende Hand

Kraamzorg vanuit het hart