De Helpende Hand

Ervaringen

We hebben al vele gezinnen mogen helpen tijdens een van de meest bijzondere periodes in hun leven; de kraamweek. Op deze pagina kunt u lezen wat hun ervaringen zijn geweest met Kraamzorg De Helpende Hand.

 

BEoordeling

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 115 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ervaringen

Couldn't have wished for better

17 januari 2023

Even though we came home later in the afternoon, Vasiliki was there to help us get through our first day home.

Immediately we felt a click with her which made us feel at ease.

Not only did she give us so many helpful tips – also about breastfeeding, she made soup for us, she cleaned the house, folded laundry and made us laugh.

She really gave us the confidence that we could take care of our firstborn after she would leave us.

Even our dog and cat befriended her very fast and were looking forwards to seeing her each morning.

We were very sad to say goodbye to her.

When the time comes, we will for sure come back to Kraamzorg De Helpende Hand

We can’t thank you enough!

Tereza and Tristen

Wat een fijne kraamweek 🙏

6 januari 2023

De kraamweek van onze tweede dochter is verzorgd door Pinar van Kraamzorg Helpende Hand. Wij hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen. Pinar verstaat haar vak. Ze is vriendelijk, behulpzaam en kundig. Ook gaf ze ons goede adviezen over borstvoeding.

Dankzij haar aanwezigheid kon ik in de ochtend bijslapen. Pinar zorgde dat het de baby dan aan niets ontbrak.

Elke dag maakte zij een heerlijke soep als lunch en kookte ook nog eens. Tussendoor maakte ze het huis ongevraagd schoon. Zij weet als geen ander waar je in je kraamweek mee geholpen bent. En dat is zo fijn. Iemand die betrokken is en ziet waar behoefte aan is.

We zouden haar de volgende keer zeker weer vragen. Nogmaals hartelijk dank voor je goede zorgen.

Groeten van Thom en Jolanda

Jolanda

Great experience

6 januari 2023

We were very lucky to have Pinar during our first week.

I’m personally very grateful to Pinar for not only helping a lot with the baby and house activities but supporting me mentally through the tough times.. I had problems with breastfeeding and Pinar encouraged me and recommended me a lactation consultant who brought my confidence back..

I was literally crying to say goodbye when the time came.

Thank you Pinar for your kindness and open heart.

Veronika

Great work, thank you Pinar!

5 januari 2023

Pinar helped us a lot during our first week of parenting. She managed to keep our baby calm and happy while also taking care of our house. We relied on Pinar in everything that week, from our food to our sleep, and she did great.

We recommend Pinar as a strong professional and a very nice person

Dmitrii

De beste kraamverzorgster !

9 december 2022

Pinar van Helpende hand heeft mij ontzettend goed geholpen. Dit is inmiddels mijn tweede kindje en had een behoorlijke slechte ervaring met mijn eerste kraamverzorgster bij mijn eerste kind. Hierdoor was ik erg sceptisch betreft kraamverzorgers maar Pinar heeft alle twijfels weggenomen! Ze was er zo snel mogelijk bij mijn bevalling en hielp mij ontzettend goed met omkleden, douchen, en de baby verschonen en omkleden. Hierna bleef ze mij helpen met aanleggen en hielp ze nog met mijn tweede kindje. Het was een ontzettende goeie kraamweek doordat zij mij goed heeft geholpen zelfs in de avond en nacht ! Hierdoor raad ik haar zeker aan ! Door alle punten vind ik haar geweldig.

Hajar

Fijne kraamweek

9 december 2022

Fijn om de kraamweek met Pinar doorgebracht te hebben. Ze is lief, erg behulpzaam, kan zich makkelijk in huis bewegen en is gezellig. Wij hebben veel van haar geleerd over de zorg voor ons eerste kindje.

Ze legt op een rustige manier dingen uit en onderzoekt daar waar nodig.

Zelfs in de avonden was ze bereikbaar voor ons.

Wij kijken met een goed gevoel terug op onze kraamtijd.

Bedankt Pinar en ga zo door!

Liefs Havva

Havva

Een hele fijne week

7 december 2022

Het was een geweldige om Pinar als onze kraamverzorgster te hebben. Ze hielp ons goed met onze 2e dochter en ze stond altijd voor ons klaar, zelfs s’avonds laat antwoorden ze graag nog onze vragen.

Ze heeft er echt voor gezorgd dat de eerste week super relaxed was. Ze kon heel goed overweg met de drukke peuter, die helemaal gek op haar is. Ze kookte geweldig en zorgde voor het hele huis.

Danielle

Fijne begeleiding

6 december 2022

Pinar heeft ons liefdevol geholpen met de eerste week van onze derde telg

Hester

Great kraamweek with Vasiliki

28 november 2022

On the 15th of November our boy Ferdy was born, the day after Vasiliki came by for the first time. As we left the birthcentre late, Pinar provided us with a lot of information over text for the first night, which was very helpful. Throughout the kraamweek she was very helpful over text, providing us with a lot of reassurance and confidence – thank you.

Vasiliki is a very nice person, helpful, patient and funny. We were very happy that she was our kraamzorg, she is informative, hands on and was very supportive on topics such as breastfeeding.

It was a great mix between help and tips. We learned in the first days and did most tasks soon after, under good supervision of Vasiliki. She guided us amazingly through the first days. It was a pleasure to have her in our home.

She was great with the baby and Ferdy really liked Vasiliki, as she was taking great care for him.

We were sad to say goodbye to Vasiliki after the caretime, but we feel more than ready to take care of our boy ourselves now.

Thank you for the support during this special time, we enjoyed it and learned a lot.

Kate and Julian

Maternity care in Airbnb

21 november 2022

We are originally from Singapore but wanted to deliver our baby in The Netherlands as our family are here. Pinar has been great and understanding to adapt to our situation. She’s kind and great in guidance. Thanks for the encouragement of breastfeeding and bathing the little one Pinar.

Kate

Deel uw ervaring

Kraamzorg Pinar

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij Kraamzorg De Helpende Hand? Via onderstaande knop kunt u het aanmeldformulier invullen, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.