De Helpende Hand

Ervaringen

Ik heb al vele gezinnen mogen helpen tijdens een van de meest bijzondere periodes in hun leven; de kraamweek. Op deze pagina kunt u lezen wat hun ervaringen zijn geweest met Kraamzorg De Helpende Hand.

BEoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ervaringen

Thank you, Pinar!

Rated 5 out of 5
25 mei 2022

Pinar was with us after the birth of our first baby. She offered guidance in a very relaxed and calm way. She is very professional and paid attention to our needs. She made sure that we got the rest we needed, while still showing us how to bathe the baby, how to soothe her, how to give her the supplements or file her nails. Pinar was also helpful in my breastfeeding journey, she helped a lot with showing me how to properly latch the baby and also encouraged me to carry on and keep on practising.

When I had a rough day because of Covid, she didn’t leave my side when her shift was over, but she stayed and made sure I was doing fine before leaving us.

I appreciated all the care we got and we definitely recommend her.

Andreea, Victor and baby Ada

Super kraamweek gehad!

Rated 5 out of 5
13 mei 2022

Pinar was bij ons voor de geboorte van ons tweede kindje. Het was een fijne en gezellige tijd. Ze liet ons vrij de kraamweek zelf in te delen maar gaf ook sturing waar nodig.

Nina

100% recommended!

Rated 5 out of 5
2 mei 2022

We loved having Pinar as our Kraamzorg. We’re first time parents and immigrants and we were very worried about the experience of giving birth in the NL. Pinar made us feel in control and comfortable. She’s very professional and attentive. It’s the best we could have asked for.

Shir

Helemaal tevreden

Rated 5 out of 5
1 mei 2022

We waren heel erg tevreden en willen haar bijna niet meer laten gaan. In de eerste weken van ons nieuwe leven was zij super belangrijk. Ze heeft gezorgd dat het gezin uitgerust is en had altijd goed advies in omgang met de baby en borstvoeding.

Vanessa

Pinar was an amazing help!

Rated 5 out of 5
18 april 2022

Pinar was so important in helping us survive our first week at home with our newborn and our 4 year old. She was professional, knowledgeable and had all kinds of tricks to soothe our baby when she cried. She also cooked, cleaned, and let me sleep. Her student Natalie was also amazing. I highly recommend Pinar.

Stef

De allerbeste kraamverzorgster ooit!

Rated 5 out of 5
13 april 2022

Heeft super veel kennis, luisterend oor,super behulpzaam en zelfstandig.

Pinar dacht zelfs aan mijn ontbijt waar ik zelf niet eens aan dacht.

De baby en ik werden vertroeteld door haar!

Salima

Fijne week gehad met Pinar

Rated 5 out of 5
1 april 2022

Wij hebben een goede ervaring gehad met Pinar, het was ook erg fijn om te zien hoe Pinar onze andere 2 kids goed bij de kraamweek betrok en ze het voor hun ook een leuke week heeft gemaakt dat vonden wij extra belangerijk omdat dit ons 3e kindje is.

Busra

Fantastische Kraamzorg

Rated 5 out of 5
16 maart 2022

Pinar heeft ons fantastisch geholpen na de geboorte van onze dochter. Ze heeft ons als kersverse ouders wegwijs gemaakt en na de kraamweek voelden we ons klaar om het verder zelf te doen. Pinar is heel ontspannen, nuchter en super fijn om in huis te hebben tijdens zo’n bijzondere tijd.

Kathelijne & Jelle

So thankfull

Rated 5 out of 5
16 maart 2022

We are expats and coming from India where its normal that your family is supporting you after you gave birth. This is our first child so we were very scared to do this alone. The moment Pinar came everything was fine she did help us a lot with the baby and gave us more confidence and learn us how to get to know our child. She also did help in the house very well we never ask her to do things because we feel a little bit ashamed so it was good that we didnt even had to ask anything because she already did it for us. I would truly recommend Pinar she also have a good heart you can see this by the way she is working.

Pinar thank you so much for everything ❤️

Anjali

Geweldige ervaring!

Rated 5 out of 5
6 maart 2022

Pinar is super zorgzaam, respecteert je wensen als je iets wel of niet wilt. Ook heeft zich uitstekend ontfermt over mn oudste dochter. Ik heb me zeer op mijn gemak gevoeld bij Pinar en zou haar zeer zeker aanraden!!! Ze is erg zorgzaam en denkt met je mee. Mocht ik ooit weer een kind krijgen dan schakel ik haar zeker weer in.

Tiffany

Deel uw ervaring

Kraamzorg Pinar

Facebook

Op de Facebookpagina van De Helpende Hand kunt u nog meer beoordelingen vinden.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij Kraamzorg De Helpende Hand? Via onderstaande knop kunt u het aanmeldformulier invullen, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.