De Helpende Hand

Ervaringen

Ik heb al vele gezinnen mogen helpen tijdens een van de meest bijzondere periodes in hun leven; de kraamweek. Op deze pagina kunt u lezen wat hun ervaringen zijn geweest met Kraamzorg De Helpende Hand.

BEoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ervaringen

Zorg op Maat, Fijne ervaring

Rated 5 out of 5
25 februari 2022

Wij hebben genoten van onze kraamweek met Pinar, ze bied zorg op maat en is erg zorgzaam. Dit was onze eerste kraamweek maar mocht er een tweede komen kiezen we zeker weer voor Pinar

Kimberly

Geweldige en professionele steun

Rated 5 out of 5
14 februari 2022

Het voelde heel fijn en vertrouwd met Pinar. Ze is een echte expert en was super lief met mijn zoon. Ook weet ze zich snel en goed terecht te vinden in het huis. Ik kan Pinar echt aanraden 👍

Dankjewel voor de goede begeleiding 🙏

Svenja

Heel fijn, heel blij!

Rated 4 out of 5
8 februari 2022

Tijdens onze eerste kraamdag bleek onze kraamhulp niet te kunnen starten. Pinar is last minute ingevallen en heeft ons ontzettend fijn geholpen. Rustig, met veel geduld en gezelligheid hebben we veel van Pinar geleerd. Dat gaf veel vertrouwen!

Marscha

De volgende keer weer

Rated 5 out of 5
31 januari 2022

We zijn zeer tevreden met Pinar. Zij heeft ons heel goed geholpen. Pinar is authentiek en assertief, zowel in persoon als in haar werkwijze. Ze heeft goed ingespeeld op onze bijzondere wensen, echt maatwerk. Ze heeft extra moeite gedaan om ons goed achter te laten aan het einde van de kraamtijd. Ze is een warm persoon die haar rol als kraamzorger met passie vervult. Het resoneerde en voelde heel natuurlijk dat zij een weekje onderdeel was van ons leven. Bij een volgende zwangerschap kiezen we zeker weer voor Pinar.

Jasmin & Dustin

Alsof we een vriendin over de vloer hadden.

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Om Pinar als je kraamverzorgster te hebben is in 1 woord geweldig! Ze is professioneel en zeer kundig en helpt daar waar nodig. Ze heeft ons heel goed bijgestaan bij de borstvoeding en de gehele verzorging van ons gezin. Ze was gezellig en heeft een geweldig gevoel voor humor en laat zich niet snel gek maken. Ook hebben we nooit het gevoel gehad dat er een vreemdeling in ons huis was. Het was oprecht een super ervaring. We hebben het getroffen met Pinar als onze kraamverzorgster.

Nena, Michel, Mia, Loki en Boef

We really loved having Pinar around. Best experience and 100% recommended.

Rated 5 out of 5
29 december 2021

We were very lucky to have Pinar for the Maternity week. She ensured that I had enough information after the birth of my daughter. She took care of me, the newborn and my toddler so well, we look forward to seeing her everyday. My toddler loved her so much and it helped with keeping the house peaceful as they played, learned and ate together. Pinar also helped in cleaning and giving me guidance on breastfeeding the baby.

Peace

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
13 december 2021

Wij hebben een fijne kraamweek gehad, Pinar weet de rust in huis te bewaren en geeft zorg op maat. Wij hebben elke dag even kunnen slapen wat voor ons erg belangerijk was. Toen we wakker werden kregen we een lekker ontbijtje op bed dat is altijd fijn. Pinar geeft ook goede uitleg over de baby waardoor wij ons kindje beter konden begrijpen dit zorgde ervoor dat we sneller konden handelen als ons kindje in de nacht overstuur was. Pinar heel erg bedankt voor deze ervaring

Mirthe S.

Best experience

Rated 5 out of 5
22 oktober 2021

I couldn’t be happier with the help that Pinar provides. She helped me a lot with breastfeeding and my first son felt very comfortable around her, same as I did which is usually not our case with strangers. She is very easy going, adjustable, caring and sweet! I highly recommend her to be your kraamzorg.

Marijana

Heel erg bedankt

Rated 5 out of 5
18 oktober 2021

Met dank aan Pinar hebben wij een hele fijne kraamweek gehad. Pinar is een fijn gezelschap om om je heen te hebben tijdens deze bijzondere periode. Ze heeft ons goed begeleid en gaf ons ook de ruimte om te leren en uit te rusten

Romy

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
1 oktober 2021

Wij zijn heel blij geweest met Pinar als onze kraamverzorgende, ze luisterde goed naar onze wensen we hoefden nooit te vragen of ze iets wilde doen Pinar weet haarzelf goed op de achtergrond te plaatsen wanneer dat nodig is en dankzij Pinar is de borstvoeding gelukt dit is ons 2e kindje en bij ons eerste kindje met een andere kraamverzorgende ging het helaas niet. Als je opzoek bent naar een actieve gezellige dame die weet wanneer het tijd is voor een leuk gesprek maar ook als het tijd is om te werken zou ik zeker Pinar aanraden

Besma

Deel uw ervaring

Kraamzorg Pinar

Facebook

Op de Facebookpagina van De Helpende Hand kunt u nog meer beoordelingen vinden.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij Kraamzorg De Helpende Hand? Via onderstaande knop kunt u het aanmeldformulier invullen, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.