De Helpende Hand

Ervaringen

We hebben al vele gezinnen mogen helpen tijdens een van de meest bijzondere periodes in hun leven; de kraamweek. Op deze pagina kunt u lezen wat hun ervaringen zijn geweest met Kraamzorg De Helpende Hand.

 

BEoordeling

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 115 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ervaringen

Super fijne kraamweek gehad!

15 december 2023

Monienke was onze kraamhulp en we wensen iedereen een Monienke toe. Ze heeft ons enorm geholpen met alle kennis die ze heeft rondom de baby, mijn herstel en borstvoeding. Ze is lief, warm en heel gezellig! Dit maakte onze kraamweek vol vertrouwen en rust! We hebben genoten!

Jette en David

Goede ervaring

25 november 2023

Fantastische steun, zorg en oprechte liefde van Monienke tijdens de grootste rollercoaster week van ons leven!

Laura

Superfijne kraamweek dankzij Pinar!

25 november 2023

Pinar heeft ons geweldig geholpen tijdens de kraamweek van onze derde baby!

Ze maakte het lekkerste eten, zorgde dat wij overdag sliepen en betrok de oudste twee kinderen bij de verzorging van de baby.

Er was veel rust in huis en dit straalde Pinar ook uit!

Puck

Amazing experience

20 november 2023

We are super happy with the help and support we received from Pinar and Shanesia! The first week wasn’t easy, but they supported us in every aspect: from mental reassurance, to breastfeeding process improvement and helping around the house. We also got to taste the amazing dishes they cooked! As we left the hospital with our baby girl we were terrified and lost as we didn’t know what to do at all, we had no experience with babies whatsoever. But Pinar and Shanesia fully prepared us for a new life with our baby, so after they left it didn’t seem so hard anymore 🙂

We definitely recommend their services to any new parents!

MargaritaDave

Fijne en bijzondere tijd

8 november 2023

Najoua hielp ons goed en heeft lekker gekookt. Op de juiste momenten was ze een beetje streng voor ons als we onze rust niet namen en was altijd bereid om te helpen. Ook heel fijn dat ze zo af en toe zei dat we het goed deden, het voelt goed om bevestiging te krijgen op die momenten.

Wouter en Celine

Top zorg!!!

5 november 2023

Wij zijn zeer dankbaar voor geleverde zorg. Simone was zeer attent, professioneel, behulpzaam,respectvol en deskundig. Bedankt voor mooie kraamtijd!

Ali en Sab

Geweldige zorg

5 november 2023

Pinar en Najoua waren er samen tijdens mijn kraamweek.

Beide zeer lieve, behulpzame vrouwen met deskundigheid maar ook waanzinnige kookkunsten!!

“Tante Pien” stelt zichzelf ter beschikking voor vragen ook na de kraamtijd uren en is altijd bereid je te helpen.

Absolute aanrader!!

Athiná

Super fijne kraamweek met Monienke en Najoua

10 oktober 2023

Monienke en daarna Najoua hebben ons heel goed geholpen tijdens de kraamweek na de geboorte van onze zoon Abel! Allebei zeer capabel en zorgzaam. We kregen goede tips voor de zorg voor onze baby. Daarnaast ook kunnen genieten van de goede kookkunsten. Allebei aanraders! Ook dank aan Pinar voor de hulp bij de bevalling en de goede bereikbaarheid tijdens de kraamweek.

Minke Wim en Abel

Heel blij met Monienke

10 oktober 2023

Monienke was onze reddende engel na een slapeloze eerste nacht met ons zoontje. Ze bracht meteen rust en structuur, en kreeg het borstvoeden goed op gang. Ik was bij haar op mijn gemak en voelde me vrij om haar alles te vragen. Niets was haar teveel, ondanks dat ze dubbele shifts draaide. Ze hielp ook proactief met huishoudelijk werk en maakte heerlijke soepen. Tot slot is ze is ook gewoon gezellig om in huis te hebben voor een kletspraatje. Toen ze wegging hebben we een traantje moeten laten. Dankjewel!

Meike en Teun

Metrnity week

8 oktober 2023

We couldn’t be happier with the choice of kramzorg.

The whole process was smooth and super friendly.

The initial introductory calls went really well with an immediate click.

Cherina and Shanesia were real angels and a true blessing. Every little thing that I needed at the first week with the newborn was done with perfection. They helped a lot with valuable advices, taking care of the baby so I can get some sleep, cooking, cleaning… you name it. Our house was a spotless little heaven which was exactly what we needed in order to feel comfortable and confident for the first days of recovery and getting to know our little angel.

Also We had a constant live connection over Whatsapp with Pinar who is one of the most amazing people I’ve met. A person who goes the extra mile on every occasion and sets the warm and supportive environment we needed at that time, just like a real family member would do.

We cannot thank you enough for what you did for us and we’ll never forget it.

God bless you🙏

Nadezhda

Deel uw ervaring

Kraamzorg Pinar

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij Kraamzorg De Helpende Hand? Via onderstaande knop kunt u het aanmeldformulier invullen, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.