De Helpende Hand

Werkwijze

Pinar

Ik ben Pinar, oprichter van Kraamzorg De Helpende Hand. In tegenstelling tot veel andere kraambureaus willen wij u de kans geven om zelf een kraamverzorgende te kiezen, waarvan u denkt dat diegene het beste past bij uw gezin. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kraamverzorgenden die werkzaam zijn bij Kraamzorg De Helpende Hand. In het aanmeldformulier kunt u aangeven welke kraamverzorgende uw voorkeur heeft.

Samen met mijn team streef ik naar kraamzorg van de beste kwaliteit. Ik besef heel goed dat een kindje krijgen heel bijzonder is en zeker niet vanzelfsprekend. Ik ben daarom ook ontzettend dankbaar dat we in een kwetsbare periode als de kraamweek het vertrouwen krijgen om gezinnen te helpen. Ons doel is om jullie als gezin een goede start te geven en jullie de handvaten te geven om voor jullie kindje te zorgen, waarop we aan het einde van de kraamweek kunnen terugblikken op mooie herinneringen.

 

het team

Latoya

Mijn naam is Latoya. Ik ben moeder van 3 meiden, woon in Amsterdam en ik ben 27 jaar. Ik spreek Nederlands en Engels. Als moeder van drie meiden weet ik hoe fijn het is om een goede kraamverzorgende te hebben. De hulp die ik tijdens mijn kraamperiode heb ontvangen, heb ik als zeer prettig ervaren en ik heb enorme bewondering voor de kraamverzorgers gekregen. Dat is de reden dat ik heb gekozen voor dit vak. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad, ik geniet ervan om nieuwe ouders bij te staan in deze mooie maar hectische periode. Ik zou mezelf omschrijven als een rustig, zorgzaam en geduldig persoon. Die als moeder van drie goed weet hoe belangrijk goede Kraamzorg is en daar probeer ik dan ook naar te handelen. Ik kijk ernaar uit om snel kennis te maken met jullie, nieuwe ouders.

Vasiliki

Vasiliki

Ik ben Vasiliki en ik ben 29 jaar oud. Ik ben kraamverzorgende geworden, omdat ik het vak heel interessant vind. De kraamperiode is voor elke moeder en baby erg belangrijk. Daarom zorg ik ervoor dat het voor elk gezin onvergetelijk zou zijn. Tijdens de kraamweek zou ik je zorgvuldig en gepassioneerd begeleiden om de basis te leren over de babyverzorging en borstvoeding. Het bereiken van succesvolle borstvoeding vereist volharding en geduld. Ik heb deze eigenschappen en ik zou je helpen met oefenen tijdens het geven van borstvoeding. Ik raad iedere moeder aan om rustig te zijn zonder stress om te genieten van deze periode. Naast Nederlands spreek ik ook Engels en Grieks. Mijn hobby's zijn fietsen, hardlopen en basketbal. Ik help je graag bij je bevalling of in de kraamweek.

Sterre

Mijn naam is Sterre, ik ben 23 jaar en ben moeder van een dochtertje. Ik spreek Nederlands en Engels. Voordat ik bij Kraamzorg De Helpende Hand aan de slag ging, heb ik gewerkt met ouders en jeugdproblematiek. Ik heb een hele andere kant gekozen qua werkzaamheden, omdat ik tijdens mijn eigen kraamweek ervaarde hoe fijn het was om kraamzorg te ontvangen. Vooral in het begin, omdat alles nieuw was. Het heeft mij geïnspireerd om dit werk te gaan doen en mijn ervaringen te delen met anderen. Ik vind het erg fijn om mijn kennis en vaardigheden in dit werk te delen met jullie en jullie te helpen en te ondersteunen waar dat nodig is. Zodat jullie als ouders rustig kunnen herstellen en kunnen genieten van de eerste dagen met jullie wondertje. De meeste ouders omschrijven mij als een sociaal, geduldig, liefdevol persoon die aandachtig kan luisteren en haar werk met liefde uitvoert. Ik ben blij met de keuze die ik heb gemaakt om dit werk te doen, omdat je erg veel waardering krijgt voor het werk en echt de ouders ondersteunt en heel veel liefde en waardering meekrijgt van de ouders en gezinnen. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ondersteunen in deze mooie periode van jullie leven.

Maria

Mijn naam is maria en ik ben 27 jaar oud. Ik ben een spontane meid die altijd binnenkomt met een glimlach. Ik heb 5 jaar gewerkt bij organisatie Partou Kinderopvang, waarvaan de laaste drie jaren op een vaste babygroep. Ook heb ik ervaring in de gehandicaptenzorg. Alle ervaringen die ik heb opgedaan hebben mij gemaakt tot een verzorgende meid die met veel passie en liefde haar werk uitvoert. Ik ben erg behulpzaam, sociaal en bied waarbij nodig een luisterend oor. Ik heb de stap naar de kraamzorg gemaakt, omdat ik hierin de zorg voor zowel moeder als baby kan aanbieden. Ik spreek Nederlands, Engels en Papiamento en ben werkzaam in Amsterdam en de regio Zuid-Holland. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ondersteunen tijdens jullie kraamweek.

Amanda

Mijn naam is Amanda, ik ben een zorgzame dame van 29 jaar jong met ruime ervaring in de zorg. Ik ben te omschrijven als rustig, geduldig en oplossingsgericht. Tijdens de kraamweek, wanneer er van alles op je afkomt , ben ik er om ouders en baby zoveel mogelijk op weg te helpen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in post partum en babymassages en besteed ik aandacht aan het lichamelijke en mentale herstel van de moeder. Met een balans van structuur, rust en praktische en emotionele steun, zet ik mij 100% in voor elk gezin. Dit doe ik met veel liefde en positieve, frisse energie. Ik kijk er naar uit om jullie wondertje te ontmoeten,

De Helpende Hand

Kraamzorg vanuit het hart